Ono kad Vardi prekine krštenje!

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2016, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ono kad Vardi prekine krštenje!

Sjajna priča, ovo ima samo u Engleskoj.

Sinoć je jedna devojka čestitala mladiću koji je uspeo da prekine krštenje jer se uzbudio kada je Džejmi Vardi "overio" Sanderlend i doneo novu pobedu Lesteru.

Situacija je bila napeta, on je imao bubicu u uhu, slušao prenos sa stadion Sanderlenda, podsetimo, u završnicu su "Lisice" ušle sa 1:0, ali je Rodvel imao sjajnu šansu da izjednači.

Navijač nije izdržao, kada je Vardi postigao gol, iz njega je pokuljalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oduševljenje.

Jer, ovo je istorijska godina, treba ga razumeti.

Devojka se nije naljutila...

Well done to my boyfriend for jumping up and shouting "FUCKING YES!" when Leicester scored, while we're in the middle of a christening

— Alice White (@alicewhitey) April 10, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(VIDEO) NAPRAVIO ŠOU: Navijač tokom krštenja u crkvi opsovao kada je Lester dao gol

Izvor: Kurir, 11.Apr.2016

...Ovaj fan Lestera nije mogao da prisustvuje meču u Lesteru, jer je u vreme odigravanja meča morao da bude na krštenju..Međutim, navijač Lestera je gostovanje svog kluba pratio putem mobilnog telefona u crkvi pratio dešavanja iz Sanderlenda..Lester je poveo u 66 minutu golom Vardija, a ovaj fan...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.