Omladinci Nemačke prvaci Evrope

Izvor: RTS, 01.Avg.2014, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladinci Nemačke prvaci Evrope

Omladinska fudbalska reprezentacija Nemačke osvojila je titulu prvaka Evrope pošto je u finalnoj utakmici savladala selekciju Portugalije sa 1:0 (1:0).

Nastavlja se domanacija nemačkog fudbala - omladinci prvaci Evrope.

Gol odluke vredan osvajanja Eevropskog prvenstva postigao je Muktar u 39. minutu.

Mladi fudbaleri Nemačke, igrači do 19 godina, preuzeli su titulu u tom uzrastu od vršnjaka iz Srbije, koji su prošle godine trijumfovali na prvenstvu u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Litvaniji.

Na ovogodišnjem šampionatu u Mađarskoj Srbija je u ponedeljak poražena u polufinalu od Portugalije posle izvođenja penala (4:3).

Reprezentacije Nemačke, Portugalije, Srbije, Austrije, Ukrajine i Mađarske izborile su plasman na prvenstvo sveta sledeće godine na Novom Zelandu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Omladinci Njemačke prvaci Evrope

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2014

BUDIMPEŠTA - Omladinska fudbalska reprezentacija Njemačke osvojila je titulu prvaka Evrope nakon ošto je sinoć u finalnoj utakmici savladala selekciju Portugala sa 1:0 (1:0)...Gol odluke je postigao Muktar u 39. minutu...Mladi fudbaleri Nemačke, igrači do 19 godina, preuzeli su titulu u tom uzrastu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.