Olof zvanično prešao u FaZe, Golden nova zamena

Izvor: B92, 22.Avg.2017, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olof zvanično prešao u FaZe, Golden nova zamena

Nakon trogodišnje saradnje sa Fnaticom, 2 majora i 11 osvojenih turnira zaredom Olofmeister je napustio organizaciju. Priključiće se FaZe Clanu na mestu francuskog Fabiana ”kioShiMa” Freja, dok će se Fnaticu priključiti bivši taktički vođa Fnaticove akademije Majkil ”Golden” Selim.

Kao razlog za odlazak iz tima olofmeister je na tviteru izjavio kako ima manjak motivacije, ili ti pozitivne nervoze. Smatra da će promena tima i atmosfere pomoći tome, i video je FaZe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao savršenu destinaciju da mu se taj cilj ostvari. On se definitivno priključuje sjajnom timu, punom zvučnih imena.

KioShiMa je izbačen iz još jednog tima, nakon što je u aprilu prošle godine zamenio Mikela ”Maikelele” Bila.

U FaZe Clanu trenutno imamo jedan veliki upitnik po pitanju ko će imati koju ulogu, osim karrigana i guardiana koji imaju osiguranu poziciju u timu, imamo tri zvezde (NiKo, rain, olofmeister) koje se moraju rasporediti u tri različite pozicije. U Fnaticu izgleda kao da će Golden i Flusha deliti ulogu taktičkog vođe, jer novoj pridošlici sigurno treba vremena da se navikne na nove saigrače.

Oba tima imaće priliku da prikažu svoje nove postave na DreamHack Malme, koji se odigrava između 30. avgusta i 3. septembra. Nagradni fond je 250 000 dolara i pored ova dva tima učestvovaće SK Gaming, Virtus. Pro, Optic Gaming, Astralis, Na’Vi i mnogi drugi.

Izvor: KlanRUR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.