Olardajs više nije selektor Engleske

Izvor: N1 televizija, 27.Sep.2016, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olardajs više nije selektor Engleske

Sem Olardajs više nije selektor Engleske, pošto je sporazumno raskinuo ugovor sa Fudbalskom asocijacijom Engleske, objavilo je vladajuće telo engleskog fudbala.

Olardajs se ranije tokom dana našao u središtu korupcijskog skandala, koji je razotkrio „Dejli Telegraf“, a funkciju selektora napušta posle samo 67 dana i jedne zvanične utakmice.

Na narednim mečevima, selekciju Engleske će voditi Garet Sautgejt, dok se ne nađe trajna zamena za Olardajsa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Prema saznanjima „Telegrafa“, 61-godišnji Olardajs je iskoristio svoju funkciju za pregovore sa menadžerima, koje je savetovao da zaobiđu pravila o vlasništvu treće strane. Iskusni stručnjak je za tu savetodavnu ulogu navodno zaradio 400.000 funti.

U saopštenju Fudbalske asocijacije Engleske navodi se da se Olardajs nedolično poneo, dok se dosadašnji selektor nije oglasio.

Na snimcima, koje „Telegraf“ navodno poseduje, bivši menadžer Boltona, Njukasla i Vest Hema kritikuje i Fudbalsku asocijaciju, svog prethodnika Roja Hodžsona i njegovog nekadašnjeg asistenta Garija Nevila.

Olardajs je na mesto selektora Engleske došao u julu, nasledivši Hodžsona posle razočaravajućeg učešća na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.