Okrugli sto posvećen podršci deci i porodici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2015, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okrugli sto posvećen podršci deci i porodici

Okrugli sto posvećen pružanju podrške deci i porodici biće održan sutra, u Palati Srbija u Beogradu i otvoriće ga resorni ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

Okrugli sto "Podrška porodici - podrška deci/prevencija izdvajanja dece iz porodice" organizuju Mreža organizacija za decu Srbije - MODS, Fondacija SOS Dečija sela Srbija i Udruženje stručnjaka za podršku deci i porodici FICE SRBIJA, uz pokroviteljstvo Ministarstva za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i uz podršku Unicef-a.

Kako se navodi u saopštenju tog ministarstva, skupu će prisustvovati i direktor kancelarije UNICEF-a u Srbiji Mišel Sen Lo, direktor Mreže organizacija za decu Srbije Saša Stefanović, predsednica Fondacije SOS Dečija sela Srbija Nevena Hercog Čalovska i predsednica Udruženja stručnjaka za podršku deci i porodici FICE Željka Burgund.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vulin: Prošle godine usvojeno više od 200 dece

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2015, 07:21

Više od 200 dečaka i devojčica usvojeno je prošle godine i time je ostvaren najbolji rezultat do sada po pitanju usvajanja dece, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin..."Za više od 200 dece je nađen novi dom i to nije zbog toga što su smanjene...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.