Okafor bije na ulicama Bostona! (video)

Izvor: MVP.rs, 27.Nov.2015, 02:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okafor bije na ulicama Bostona! (video)

Centar Siksersa je napravio veliki skandal ispred noćnog kluba.

Filadelfija je prethodne noći bila veoma blizu prve pobede u sezoni na gostovanju Bostonu. Ali, Seltiksi su uspeli da slave posle neizvesne završnice rezultatom 84:80. Siksersima je to bio 16. poraz i sada su na samo dva koraka od najlošijeg starta u istoriji NBA lige.

Da stvar bude gora, najbolji igrač ekipe, treći pik sa poslednjeg Drafta, posle susreta sa Bostonom napravio je veliki skandal i preti >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << mu suspenzija. Džalil Okafor se potukao ispred jednog noćnog kluba, a kamere "TMZ"-a su sve zabeležile. Na snimku se jasno vidi kako je Okafor praktično nokautirao nepoznatog muškarca.

Kako prenose američki mediji, policija nikoga nije uhapsila, a zastupnici mladog centra su izjavili da je jedan od igrača Siksersa napadnut posle izlaska iz kluba i da je njihov klijent samo hteo da ga zaštiti.

Okafor je na prvih 16 utakmica u svojoj NBA karijeri prosečno beležio 18.4 poena, 8.1 skokova, 1.8 blokada i 1.3 asistencije. Međutim, svi u Filadelfiji sada strepe u iščekivanju poteza disciplinskih organa Lige.

(foto: Sixers)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.