Oglasio se i Petrić posle ponude iz Škotske!

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2016, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se i Petrić posle ponude iz Škotske!

Trener Čukaričkog potvrdio interesovanje škotskog Sent Mirena za njegove usluge.

Jedna od današnjih fudbalskih vesti u Srbiji koja je privukla značajnu pažnju, jeste i želja škotskog Sent Mirena da angažuje Gordana Petrića za novog trenera ovog kluba.

Opširnije o tome možete da čitate OVDE, a tokom večeri se i aktuelni šef struke Čukaričkog oglasio tim povodom.

Petrić je potvrdio da je ponuda iz Škotske zaista stigla na njegovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << adresu, potvrdio je i da ima želju da se vrati u zemlju u kojoj je ostavio odličan utisak tokom igračke karijere, ali...

''Dogovorio sam se sa Čukaričkim i tu je priča završena. Zvao je Sent Miren, ali moja trenerska stanica je sada na Banovom brdu. Znam da ću jednog dana biti trener u Škotskoj'', istakao je Petriić, a prenose ''Novosti''.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.