Oduševio gazdu (video)

Izvor: MVP.rs, 30.Maj.2016, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduševio gazdu (video)

Džo Lejkob se poklonio pred sjajnim bekom.

Ekipa Golden Stejta će naredne noći imati šansu za još jedno veliko dostignuće u tekućoj sezoni. Ukoliko savladaju Oklahomu Siti i plasiraju se u veliko finale NBA lige, Voriorsi će postati tek 10. tim u istoriji koji je uspeo da dobije plej-of seriju u kojoj je gubio sa 3-1. A, jedan od najzaslužnijih što će branioci titule igrati sedmu utakmicu je Klej Tompson.

Sjajni bek je u šestom meču, na gostovanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << ubacio 41 poen (lični rekord u doigravanju) i tako trasirao svome timu put ka izjednačenju na 3-3. Tompson je postigao 11 trojki na pomenutoj utakmici, što je rekord NBA lige kada je meč doigravanja u pitanju.

Tompson je oduševio sve ljubitelje košarke širom sveta, osim onih koji navijaju za Oklahomu Siti, svojim performansom u "Čespiki Enerdži Areni", a u delirijum je bacio i većinskog vlasnika Voriorsa, Džozefa Stievna "Džoa" Lejkoba. On je nakon meča sačekao Tompsona u hodniku koji vodi ka svlačionici u poklonio mu se.

Sedma utakmica serije na programu je u noći između ponedeljka i utorka od tri sata posle ponoći, a direktan prenos možete da gledate na "Sportklubu 1".

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.