Odlazi iz Liverpula, pojačava Rendžers

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2016, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlazi iz Liverpula, pojačava Rendžers

Rendžers će dobiti pojačanje u letnjem prelaznom roku u vidu napadača Liverpula.

Mladi vezista Liverpula, Džordan Rositer (19), naredne sezone igraće za Rendžers, novog škotskog Premijerligaša, preneli su mediji u Liverpulu.

Rositeru ove sezone ističe ugovor, pa Liverpul neće dobiti nikakvu nadoknadu za njega.

Rendžers je kontaktirao i Liverpul danas kada je čelnicima tog kluba i saopštio da je stvar govora i da će Rositer nositi dres njihovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kluba u budućnosti, tačnije, već od naredne sezone.

Inače, ovaj momak je igrao i za reprezentaciju Engleske do 19 godina.

Inače, Rositer je ove sezone igrao samo jednom kod Jirgena Klopa i to protiv Siona u Ligi Evrope. Jedan deo sezone imao je i problema sa povredom koja ga je odaljila od prvog tima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Velika čast za Marka Grujića

Izvor: Sportske.net, 07.Maj.2016, 17:42

Igrač koji će od naredne sezone zaigrati za Liverpul današnji dan će definitivno pamtiti...Nije mala stvar biti kapiten Crvene zvezde...Upravo je ta čast danas priređena Marku Grujiću, vedeti Crvene zvezde ove sezone. Momak koji je najviše napredovao u Crvenoj zvezdi čime je zadužio i transfer...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.