Odita ponovo u srpskom fudbalu, potpisao za Voždovac

Izvor: Blic, 16.Sep.2014, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odita ponovo u srpskom fudbalu, potpisao za Voždovac

Nigerijski napadač Obiora Odita potpisao je za Voždovac, saopšteno je na zvaničnom sajtu “zmajeva”.

Do sada je potpisivanje ugovora kočio problem sa dokumentacijom u prethodnom klubu Tarazu iz Kazahstana, a kada je sve rešeno, on je stekao pravo da nastupa za voždovački klub.

Odita je iz Nigerije došao u Javor 2003. godine, od 2005. do 2007. je nosio dres Partizana, posle čega je još u tri navrata igrao za ivanjički klub. Van Srbije, iskustvo je sticao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u UAE, belgijskom Vesterlou i kineskom Tjenđinu.

Voždovac je katastrofalno počeo šampionat Srbije, pošto u prvih pet kola nije došao ni do jednog boda. U narednom kolu, klub će gostovati OFK Beogradu 20. septembra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Odita ponovo u Srbiji

Izvor: TV Arena Sport, 16.Sep.2014

Nigerijski napadač Obiora Odita potpisao je za Voždovac i ponovo će nastupati u Jelen Superligi...Odita je iz Nigerije došao u Javor 2003. godine, od 2005. do 2007. je nosio dres Partizana, posle čega je još u tri navrata igrao za ivanjički klub. Van Srbije, iskustvo je sticao u UAE, belgijskom...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.