Odigrano je četvrto kolo MVP Menadžer-a

Izvor: MVP.rs, 21.Okt.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odigrano je četvrto kolo "MVP Menadžer"-a

Novo kolo je donelo promene na prvoj poziciji.

Nakon četvrtog kola "MVP Menadžer"-a na prvom mestu se nalazi naš korisnik sinisa14 sa svojim timom "Hohštapleri". On je u prva četiri kola sakupio 662.90 poena. Na drugom mestu se nalazi ekipa "Gazio liniju" sa 650.30 poena, dok je na trećoj poziciji ekipa pod imenom "King Pupka" sa 643.40 poena.

Plejmejker Mega Vizure i promoter "MVP Menadžer"-a, Nenad Miljenović se posle četvrtog kola nalazi na >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << 83. mestu sa  525.90 poena. Sa Miljenovićem možete da se takmičite i u nastavku sezone i na kraju osvojite njegov dres Mega Vizure.

Kompletnu tabelu možete da pronađete ovde.

Nova runda počinje u subotu, 25. oktobra, u 17 časova. Izmene u vašim timovima možete da vršite do pet minuta pre početka prve utakmice.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.