Ode prvi strelac romantičara

Izvor: Mondo, 26.Maj.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ode prvi strelac "romantičara"

"Udarna igla" OFK Beograda Ivica Jovanović merka ponude iz inostranstva.

Foto: MN Press

Fudbaleri OFK Beograda odmah posle meča sa Jagodinom otišli su na odmor.

I dok većina zasluženo planduje posle naporne sezone, "udarna igla" kluba sa Karaburme Ivica Jovanović pakuje kofere.

Najbolji strelac OFK Beograda i prvi asistent merka ponude iz inostranstva, a kako stvari trenutno stoje najverovatnije će karijeru nastaviti u Švajcarskoj, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Sportski žurnal".

Jovanoviću je istekao ugovor sa "romantičarima", pa će kao slobodan igrač ovih dana put Švajcarske na završne pregovore sa nekim od tamošnjih prvoligaša.

Jovanović, koji je tokom upravo završene sezone Superlige upisao osam golova i sedam asistencija za OFK Beograd, ima i ponude i Moldavije, Slovenije i Indije, a niški Radnički čeka ga širom raširenih ruku, u slučaju da ne pronađe inostrani angažman.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.