Odbojkaši Novog Pazara žele uspeh i u Superligi

Izvor: Blic, 13.Avg.2014, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Novog Pazara žele uspeh i u Superligi

Trener odbojakaša Novog Pazara Dragan Bonić izjavio je da očekuje da će taj klub u svojoj prvoj sezoni u Superligi ostvariti dobre rezultate.

"Želim da igramo dobro i budemo stabilan superligaš. Ovaj tim je bio odličan u Prvoj ligi, najbolji igrači su ostali, ali smo se i pojačali. Kompletnu sliku ekipe imaću za nedelju dana. Predstoji uigravanje, ali idemo korak po korak", rekao je Bonić radiju Sto plus.

On je na početku priprema objasnio da će se do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << avgusta raditi na sticanju snage i kondicije, a posle toga će obratiti pažnju na tehničke detalje.

"U septembru ćemo igrati dosta prijateljskih utakmica i učestvovati na turnirima, da bi se što bolje spremili za početak oktobra i start prvenstva", kazao je Bonić.

Novi Pazar su pojačali korektor Mladen Majdak, tehničar Branimir Perić, srednji bloker Luka Marinković i libero Milorad Kapur. Klub je blizu dogovora i s primačem Srećkom Ristićem i korektorom Strahinjom Brzakovićem.

S druge strane, otišao je bloker Marko Samardžić, kao i primači servisa Goran Ivanković i Vlatko Trajčevski.

Predsednik Ervin Ćorović rekao je da je cilj Novopazaraca da budu u gornjem delu tabele.

"Ne želimo borbu za opstanak, već da napravimo tim koji će se uspešno takmičiti u Superligi. Imali smo sjajnu prošlu sezonu, sada se spremamo za nove izazove", najavio je Ćorović. Odbojkaška Superliga startuje 10. oktobra.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Odbojkaši Novog Pazara žele uspeh i u Superligi

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2014

Trener odbojakaša Novog Pazara Dragan Bonić izjavio je da očekuje da će taj klub u svojoj prvoj sezoni u Superligi ostvariti dobre rezultate. .. .."Želim da igramo dobro i budemo stabilan superligaš. Ovaj tim je bio odličan u Prvoj ligi, najbolji igrači su ostali, ali smo se i pojačali. Kompletnu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.