Obradović strelac u pobedi Andelehta (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2016, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović strelac u pobedi Andelehta (video)

Reprezentativac Srbije je danas overio pobedu 'kraljevsog kluba' u Kortrajku.

Ivan Obradović je nervozno počeo meč 17. kola Župiler lige, već posle desetak minuta igre je dobio žuti karton, ali je na kraju izrastao u junaka pobede.

Kortrajk je imao promašen penal u ranoj fazi meča, Kejdž je bio neprezican, a kazna je usledila posle pola sata igre kada je Rumun Stančiu doveo goste u vođstvo.

Teodorčik je posle deset minuta igre u nastavku duplirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prenost Anderlehta i širom otvorio vrata pobede, ali se situacija za najtrofejnii belgijski klub zakomplikovala par minuta kasnije kada je Stančiju morao vani zbog drugog žutog kartona.

Brojčano nadmoćniji domaćin je smanjio na 1:2 golom Sadija petnaestak minuta pre kraja, ali im je nade da će ostati neporaženi srušio Ivan Obradović u samom finišu.

Bivši levi bek Partizana je kaznio nonšalantnost odbrane Kortrajka, ušetao je u protivnički šesnaesterac i iskosa sa leve strane rezantnim udarcem zakucao loptu por prečku za konačnih 1:3.

Obradovićev gol pogledajte u prilogu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović strelac u pobedi Anderlehta (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2016

Reprezentativac Srbije je danas overio pobedu 'kraljevsog kluba' u Kortrajku...Ivan Obradović je nervozno počeo meč 17. kola Župiler lige, već posle desetak minuta igre je dobio žuti karton, ali je na kraju izrastao u junaka pobede...Kortrajk je imao promašen penal u ranoj fazi meča, Kejdž je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.