Oblačno i hladnije, mestimično sa kišom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2015, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno i hladnije, mestimično sa kišom

U Srbiji oblačno i hladnije vreme, mestimično sa kišom, u brdovitim i planinskim predelima sa snegom, a najviša dnevna temperatura iznosiće od osam do 13 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Očekivana količina padavina u Vojvodini iznosiće oko 10 litara po kvadratnom metru, a u ostalim krajevima od 20 do 30 litara po kvadratnom metru, lokalno i 40 litara po kvadratnom metru za 24 časa.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od četiri do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << devet stepeni, a tokom noći na severozapadu i zapadu očekuje se delimično razvedravanje. Vetar će biti umeren i jak, na severu povremeno i olujni, severni i severozapadni.

I u Novom Sadu oblačno i hladnije vreme, povremeno sa kišom, a vetar će biti umeren, povremeno i jak, severni i severozapadni.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko sedam, a najviša dnevna oko 10 stepeni. Tokom noći očekuje se delimično razvedravanje.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 4. aprila, u nedelju biti umereno do znatno oblačno i u većem delu suvo sa sunčanim intervalima i malo toplije vreme.

Samo ujutru još ponegde očekuju se slabe padavine, uglavnom na istoku i jugoistoku.

U ponedeljak se očekuje novo prolazno naoblačenje sa severozapada, posle podne ponegde sa slabom kišom.

U utorak će biti promenljivo oblačno i toplo vreme, a krajem dana i u toku noći ponegde sa kišom.

Zatim će do kraja perioda biti promenljivo oblačno i hladnije vreme, sa čestim prolaznim naoblačenjima, u pojedinim danima sa kišom, a na planinama sa snegom.

Više o vremenu saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.