Objavljen Katalog udžbenika za osnovne škole

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2016, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen Katalog udžbenika za osnovne škole

Na sajtu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja objavljen je Katalog udžbenika koji će se u osnovnim školama koristiti u naredne tri školske godine.

Katalog udžbenika koje su škole birale a koje će se koristiti od školske 2016/2017. do 2018/2019. godine objavljen je na sajtu Ministarstva u skladu sa Zakonom o udžbenicima., navodi se u saopštenju Ministarstva prosvete.

Spisak udžebenika je dat za svaku školu i za svaki predmet, po opštinama, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i za jezik na kome se održava nastava, razred, predmet i željeni udžbenički komplet, po izdavaču i oznaci udžbeničkog kompleta.

Pregled izabranih udžbeničkih kompleta po predemetima za učenike osnovnih škola možete da vidite ovde.

Rezultate izbora udžbenika i udžebiničkih kompleta za svaku školu u Srbiji, sa projektovanom ukupnom cenom za obavezne udžbenike, možete da vidite ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.