Obamejang ostaje u Borusiji do 2020.

Izvor: Akter, 31.Jul.2015, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obamejang ostaje u Borusiji do 2020.

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Pjer-Emerik Obamejang produžio je danas ugovor sa tim nemačkim klubom do 2020. godine

"Oduševljen sam što ću i naredne godine svoje karijere provesti u Borusiji. Osećam se veoma prijatno u ovom klubu, u ovom gradu. Dortmund je postao moj drugi dom. Posvećen sam klubu svim svojim srcem i nikad nisam razmišljao o odlasku", rekao je Obamejang za sajt kluba.

Fudbaler Gabona je u Borusiju došao 2013. godine iz Sent Etjena za 13 miliona evra. Obamejang je prošle sezone postigao 25 utakmica na 46 golova.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obamejang veran Borusiji do 2020.

Izvor: B92, 31.Jul.2015

Krilni napadač Borusije iz Dortmunda Pjer-Emerik Obamejang produžio je ugovor sa timom sa Signal Iduna Parka do 2020. godine..."Oduševljen sam što ću i naredne godine svoje karijere provesti u Borusiji. Osećam se veoma prijatno u ovom klubu, u ovom gradu. Dortmund je postao moj drugi dom. Posvećen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.