OSVOJENO 17 MEDALJA: Udovičić dočekao takmičare Specijalne Olimpijade

Izvor: Kurir, 05.Avg.2015, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSVOJENO 17 MEDALJA: Udovičić dočekao takmičare Specijalne Olimpijade

Pokazali ste veliku snagu i hrabrost, pomerili granice i Srbiju još jednom doveli na vrh sveta, poručio je ministar sportistima

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić dočekao je na aerodromu ,,Nikola Tesla“ takmičare Specijalne Olimpijade, koji su na Letnjim Olimpijskim igrama u Los Anđelesu osvojili 17 medalja.

"Želim da vam čestitam na ogromnom uspehu koji ste postigli! Pokazali ste veliku snagu i hrabrost, pomerili granice i Srbiju još jednom doveli >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na vrh sveta! Svojim uspesima dokazali ste da je sport naš najbolji brend. Neizmerno sam ponosan na sve vas", poručio je Udovičić našim sportistima.

On se podsetio atmosfere pred njihov odlazak i istakao da mu je veoma drago što je Vlada prepoznala značaj odlaska naših sportista na ovo takmičenje.

"Sve sportiste tretiramo jednako i svima pružamo punu podršku za ostvarenje najviših sportskih ciljeva. Država je u potpunosti finansirala put naših sportista u Los Anđeles i ponosan sam na to što je tako veliki broj njih predstavljao Srbiju na Letnjim Olimpijskim igrama. Opravdali ste poverenje koje smo vam ukazali na samom početku i još jednom našu državu predstavili na najbolji mogući način. Želim vam puno uspeha u narednim takmičenjim", rekao je Udovičić.

Ministar je istakao da su ovu godinu obeležili veliki sportski uspesi.

"Da mi je neko pričao da ćemo dva puta postati prvaci sveta u fudbalu, i to u istoj godini – ne bih verovao. Vi ste nadmašili sva očekivanja i odličnim rezultatima započeli još jedan sportski mesec. Nadam se da ćemo se i u narednim nedeljama radovati kao danas i svih prethodnih meseci!"

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.