OSTAVIO SVE BEZ TEKSTA: Pogledajte kako Ronaldo radi sklekove

Izvor: Kurir, 08.Avg.2014, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAVIO SVE BEZ TEKSTA: Pogledajte kako Ronaldo radi sklekove

Portugalski fudbaler je odradio najviše sklekova u odnosu na saigračima i svima pokazao kako održava fizičku formu

MADRID - Fudbaler Reala i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo žestoko je odradio jedan od poslednjih treninga madridskog kluba.

Ronaldo je svojim saigračima pokazao kako se rade sklekovi. On je odradio najviše sklekova u odnosu na saigračima i svima pokazao kako održava fizičku formu.

Pogledajte kako je sve to izgledalo.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OSTAVIO-SVE-BEZ-TEKSTA-Pogledajte-kako-Ronaldo-radi-sklekove

Izvor: medio.rs, 08.Avg.2014

Portugalski fudbaler je odradio najviše sklekova u odnosu na saigračima i svima pokazao kako održava fizičku formu..MADRID - Fudbaler Reala i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldožestoko je odradio jedan od poslednjih treninga madridskog kluba...Ronaldo je svojim saigračima pokazao kako...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.