OI: Vaterpolisti u prvom šeširu

Izvor: B92, 09.Apr.2012, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OI: Vaterpolisti u prvom "šeširu"

Vaterpolo reprezentacija Srbije svrstana je u prvi šešir sa selekcijom Italije prilikom žrebanja za turnir na Olimpijskim igrama u Londonu.

Žreb grupa za olimpijski turnir vaterpolista biće obavljen 5. maja u Londonu, a da je Srbija u prvom "šeširu" nezvanično je potvrdio nacionalni vaterpolo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << savez (VSS).

U drugom šeširu su Hrvatska i Madjarska, u trećem SAD i Australija, u četvrtom Kazahstan i Velika Britanija, u petom Crna Gora i Španija i u šestom Grčka i Rumunija.

Olimpijske igre u Londonu počinju 27. jula i trajaće do 12. avgusta. Vaterpolo turnir počinje dva dana nakon ceremonije otvaranja Igara, dok je finale poslednjeg dana.

Olimpijske igre 2012:

Prvi šešir: Italija i Srbija

Drugi šešir: Hrvatska i Mađarska

Treći šešir: SAD i Australija

Četvrti šešir: Kazahstan i Velika Britanija

Peti šešir: Crna Gora i Španija

Šesti šešir: Grčka i Rumunija
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski "delfini" sa Italijom u prvom šeširu

Izvor: Kurir, 09.Apr.2012

BEOGRAD- Vaterpolo reprezentacija Srbije svrstana je u prvi šešir sa selekcijom Italije prilikom žrebanja za olimpijski turnir u Londonu, nezvanično je  potvrdio nacionalni vaterpolo savez (VSS)...Žreb grupa za olimpijski turnir vaterpolista biće obavljen 5. maja u Londonu...U drugom šeširu...

Nastavak na Kurir...

Srbija u ''prvom šeširu'' sa ''Azurima''

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2012, 00:11

Na žrebu grupa za vaterpolo turnir na Olimpijskim igrama u Londonu, reprezentacija Srbije biće u ''prvom šeširu'', zajedno sa selekcijom Italije.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.