OGROMNO POJAČANJE: Zvezda dobija igrača za Spartu! Stiže u Beograd čim ‘legne’ obeštećenje (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Jul.2017, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGROMNO POJAČANJE: Zvezda dobija igrača za Spartu! Stiže u Beograd čim ‘legne’ obeštećenje (FOTO)

Krila Sovjetov pristala da pusti Srbina čim im na računu bude uplata od 250.000 evra.

Odužilo se sa realizacijom prelaska Milana Rodića iz Krila Sovjetov u Crvenu zvezdu, a kako saznaje HotSport klubovi su postigli dogovor i samo jedan tehnički „detalj“ deli defanzivca od dolaska u srpsku prestonicu, što će biti urađeno narednih dana.
Levi bek je utanačio uslove sletanja u tabor crveno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i čim ruski klub bude na ime obeštećenja imao na računu 250.000 evra, sledi pravac u Ljutice Bogdana i potpis ugovora na tri godine.
Radi se o veoma bitnom transferu jer je na ovoj poziciji pozadi potreban igrač pošto je jedini u ekipi kapiten Dušan Anđelković.
Crvena zvezda pored priprema za revanš meč sa Irtišom, koji se igra u četvrtak od 20.30 časova, nastavlja da radi na pojačanjima i pokušava da reši poziciju golmana pošto je Filip Manojlović na korak od prelaska u Hetafe. I dalje je prvi „pik“ Milan Borjan, a spominju se kao kandidati Bojan Šaranov i Aleksandar Jovanović, dok nešto manje šanse ima Milan Mijatović, golman Budućnosti koji nema srpske papire.

The post OGROMNO POJAČANJE: Zvezda dobija igrača za Spartu! Stiže u Beograd čim ‘legne’ obeštećenje (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

GDE SU, ŠTA RADE: Igrao je za Zvezdu i Partizan, ali je uspešniji kao menadžer (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Jul.2017, 00:05

Dejan Joksimović se oprobao u oba dresa, a posle fudbala postao je uspešan biznismen.. . Prelasci iz Zvezde u Partizan su bili i ostali pod posebnom lupom kod navijača oba kluba, a jedan od igrača, koji se preselio iz Ljutice Bogdana u Humsku bio je Dejan Joksimović (52), ali je retkost da se ovaj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.