OFK-ovci, ujedinimo se! Da nas niko nikada više ne zavadi...

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2016, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''OFK-ovci, ujedinimo se! Da nas niko nikada više ne zavadi...''

OFK Beograd prolazi kroz veoma težak period ove sezone, ali na Karaburmi i dalje veruju da ima nade za ''Romantičare''.

Povodom aktuelne situacije u klubu sa Karaburme, zasedao je Upravni odbor OFK Beograda i tom prilikom je upućen poziv svima kojima je ovaj klub u srcu da udruže snage i zajednički pomognu oporavku kluba.



''Ocena UO je da ne stoji činjenica da je bilo kome, a ponajmanje veteranima uskraćeno pravo da učestvuju u radu i odlučivanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << o svim bitnim pitanjima jer je to u skladu sa Statutom.

Činjenica je da je OFK Beograd u teškoj materijalnoj situaciji kao i mnogi klubovi širom Srbije, ali ne i nerešivoj. Iz tog razloga klubu je potrebna ne samo moralna i verbalna, nego i konkretna podrška i pomoć.

Razjedinjeni teško da to možemo ostvariti, te i ovim putem pozivamo sve dobronamerne i moćne da pomognu u izlasku iz ovako teške situacije.

OFK Beograd kao i uvek ostaje dostojanstven i otvoren za sve, bez obzira na imena i prezimena, minule zasluge, da se uključe i pomognu u prevazilaženju postojećeg stanja.

Upravni odbor OFK Beograda ne beži od odgovornosti niti od promena za šta postoji legalan i zakonski regulisan postupak, ali da to ne budu promene samo radi promena nego da se dobiju kvaliteti koji će obezbediti kvalitetnije funkcionisanje i egzistenciju kluba.

I zato, OFK-ovci, ujedinimo se! Kada tako zbijemo redove, niko nas nikada neće zavaditi, savladati, pobediti. OFK Beograd nam je, podsećanja radi, svima nama toliko toga podario, stvorio nas. Red je da mu se najzad, kada je ovako kako je, odužimo i uzvratimo, da mi njemu damo ono naše - najbolje!''
, navodi se u saopštenju Upravnog odbora OFK Beograda, a prenose ''Novosti''.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.