ODZVANJA MU U GLAVI: Nemački reprezentativac otkrio da mu je JEDAN SRBIN bio noćna mora (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2017, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODZVANJA MU U GLAVI: Nemački reprezentativac otkrio da mu je JEDAN SRBIN bio noćna mora (FOTO)

Dobro pamti te duele.

Svi veliki napadači imaju defanzivce protiv kojih nisu voleli da igraju. Za Marija Gomeza postoji samo jedna noćna mora - Nemanja Vidić.

Golgeter Volfzburga dobro pamti duele sa Vidićem kada je naš fudbaler na vrhuncu karijere nosio dres Mančester junajteda.

PREOKRET: Slučaj Babunski dobija OVAKAV epilog (FOTO)

- Kada centarfor uvek sam tražio slabost u svojim protivnicima. Međutim, jedno ime će mi odzvanjati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u glavi do kraja karijere. To je Nemanja Vidić. Uništavao me je svih 90 minuta! Nisam mogao da shvatim kako Srbin visok 1.9 metara i težak 90 kilograma može da bude na svakom delu terena – rekao je Gomez koji je od 2009. do 2013. godine za Bajern postigao 75 golova na 115 mečeva.

Gomez dobro pamti i mečeve reprezentacija Nemačke i Srbije.

- Okrenem se desno, Vidić je pored. Onda promenim stranu, krenem levo kad ponovo Vidić. Čak i kada sam uspeo da se oslobodim njegovog čvrstog pritiska i da krenem prema golu, on se, kao iz zemlje, ponovo stvorio ispred mene da blokira šut – poručio je Gomez, koji od letos nosi dres Volfzburga.

Ovo je lista najvećih stadiona u Evropi, šta mislite na kom mestu je „Rajko Mitić“?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.