Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2014, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLAZI BEZ POSTIGNUTOG GOLA: Baloteli se vraća u Italiju?

Dovođenje Marija Balotelija bila je samo jedna od brojnih grešaka koje je letos napravilo rukovodstvo Liverpula, a sve je izvesnije da će mladi napadač uskoro napustiti redove „crvenih“.

Kako prenose italijanski mediji Balotelijev menadžer Mino Rajola već razmtra mogućnosti eventualne razmene igrača prema kojoj bi kontraverzni centarfor prešao u Napoli, a još uvek se ne zna ko bi krenuo u dugom smeru (verovatno Gonzalo Iguain, s tim da bi Liverpul morao debelo da doplati).
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Baloteli je letos za 20 miliona evra stigao u Liverpul iz Milana i tada je potpisao četvorogodišnji ugovor,. Reakcije javnosti su tada bile različite, od oduševljenja pojedinca do potpune neverice drugih kojima se taj potez kluba uopšte nije dopadao.
Dok prvi deo sezone polako izmiče ostaje podatak da reprezentativac Italije još uvek nije postigao gol u Premijer ligi odnonso da je samo po jednom tresao mrežu u utakmicama Lige šampiona i Liga kupa.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.