Izvor: HotSport.rs, 24.Nov.2014, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBRANA KAO GRANIT: Vilotić komandovao do pobede

Fudbaleri Jang Bojsa ostvarili su sjajnu pobedu nad Tunom u 16. kolu švajcarskog prvenstva, a odličnu partiju ponovo je pružio Milan Vilotić.

Vilotić, koji se ustalio u timu pošto se oporavio od povrede, ponovo je izvanredno komandovao odbranom, koja nije poklekla pred napadačima Tuna, a i imao je šansu i da se ponovo upiše u strelce.
Srpski fudbaler je imao odličnu priliku za gol na 15 minuta pre kraja susreta, ali je pogodio prečku. Zanimljivo, Vilotić je iz identične >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << situacije pre dve nedelje svom timu doneo trijumf nad Sionom.
Strelac jedinog gola na utakmici bio je Giljom Oro u trećem minutu nadoknade vremena.
Jang Bojsi su tako došli do sedme pobede ove sezone, posle koje drže četvrto mesto u prvenstvu sa 24 boda, 11 manje od vodećeg Bazela, ali i utakmicom manje. Tun je jedno mesto iza Vilotića i njegovih saigrača, sa bodom manje.
U narednom kolu, 30. novembra, Jang Bojsi dočekuju Sent Galen.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vilotić komandovao do pobede

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2014

Fudbaleri Jang Bojsa ostvarili su važnu pobedu nad Tunom u 16. kolu švajcarskog prvenstva, a odličnu partiju ponovo je pružio Milan Vilotić.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.