OD NJIH DVOJICE OČEKUJEM DA EKSPLODIRAJU: Trener Čuke se uzda u bivše igrače večitih (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Avg.2016, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD NJIH DVOJICE OČEKUJEM DA EKSPLODIRAJU: Trener Čuke se uzda u bivše igrače večitih (VIDEO)

Čukarički za vikend gostuje u Ivanjici - pobeda je već postala i opterećenje posle serije loših rezultata!

Samo četiri osvojena boda u šest mečeva svakako zabrinjavaju trenera Brđana Milana Lešnjaka koji ne može da bude zadovoljan ni realizacijom.

- Kad pogledam tabelu i vidim da smo u šest utakmica uzeli samo četiri boda, jednostavno krajnje je vreme za pobedu. Problem je realizacija i samim tim pada samopouzdanje. Na početku prvenstva imali smo utakmice u kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << smo bili bolji, ali nismo pobedjivali. Na poslednja dva meča imali smo manje šansi, ali mislim da će sve krenuti kako treba - rekao je Lešnjak koji je dodao da od Jevtića i Beka Fofane očekuje da eksplodiraju.

Upravo je Jevtić bio zajedno sa Lešnjakom na konferenciji.



- Gostovanje Javoru je za nas psihološki teška utakmica, jer nismo startovali kako treba i kako smo očekivali. Mislim da možemo da dobijemo taj meč, prebrodimu krizu i sačekamo pauzu na malo boljem mestu na tabeli. Pobeda bi nam mnogo značila da se ekipa podigne i vrati poljuljano samopouzdanje - jasan je bio Jevtić.

Upitan o odlasku Filipa Kneževića iz Čukaričkog, Lešnjak je ocenio da taj igrač nije pravio razliku u odnusu na ostale, ali da je to pitanje kao i rešenja za još neke pozicije u timu koje je tražio, na sportskom sektoru kluba. Pojasnio je da povredjeni Asmir Kajević nedostaje na terenu i da će ubrzo početi da igra, da će se Nikola Janković vratiti posle dva propuštena meča, kao i da je Staniša Mandić bio bolestan.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.