OBOSTRANO INTERESOVANJE: Nekadašnji Partizanov BISER stiže na Marakanu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBOSTRANO INTERESOVANJE: Nekadašnji Partizanov BISER stiže na Marakanu (FOTO)

Realizacija transfera se očekuje početkom jula.

Nemanja Radonjić u Crvenoj zvezdi! Mladi reprezentativac Srbije bi po završetku Evropskog prvenstva u Poljskoj mogao da postane fudbaler crveno-belih. Obostrano interesovanje postoji, a realizacija transfera se očekuje početkom jula.

Vučić ponovo pričao o Zvezdi i Partizanu

Zvezdan Terzić generalni direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvene zvezde odavno ima visoko mišljenje o Radonjiću koga bi rado video na Marakani.  Želeo je to da uradi i 2015, dogovorio sve sa Romom, ali tadašnji trener Miodrag Grof Božović nije dao zeleno svetlo.

U Zvezdi Radonjića vide kao idealno rešenje na krilnim pozicijama i ako pravu zamenu za Džona Ruiza i Srđana Plavšića koji su blizu inostranih angažmana.

Inače, Nemanja Radonjić je svojevremeno bio najveća nada Partizana, ali zbog burnog temperamenta i nesportskog života 21-godišnji Nišlija nije ostavio gotovo nikakav trag u Humskoj.

Najviše zbog igara u mlađim reprezentativnim selekcijama prešao je u Romu 2014. godine, ali se nije istakao ni u Italiji. Najpre je poslat na pozajmicu u Empoli, da bi ubrzo bio prosleđen u Čukarički gde je proveo poslednje dve sezone.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najluđi dečko srpskog fudbala stiže u Zvezdu!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017

Fudbaler Čukaričkog Nemanja Radonjić pojačaće Crvenu zvezdu posle U21 Evropskog prvenstva, prenosi Sportski žurnal...Radonjić će biti angažovan početkom jula, pošto je Zvezda spremna da preuzme rizik angažovanjem talenta koji nije dokazan zbog lude glave...Kvalitet nije sporan, čak je i...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.