Novica: Samo sam izbacio pogačicu...

Izvor: B92, 18.Maj.2017, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novica: Samo sam izbacio 'pogačicu'...

Kapiten Partizana Novica Veličković, junak trijumfa protiv Crvene zvezde, nije želeo da ističe sebe u prvi plan, iako je upravo on pogodio šut uz zvuk sirene.

"Iskreno, već me je malo i prošlo uzbuđenje... Ne znam, nisam siguran, mislim da je ovo prvi derbi koji sam ovako rešio, bio je možda ranije jedan, ali to je bilo na deset sekundi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do kraja. Sve u svemu, Bane (Ratkovica) mi je dobro dodao, ja sam se otvorio u pravi čas, ali moram da istaknem i jako važnu trojku koju je Miha (Andrić) dao napad ranije, za izjednačenje. Tu su i dve trojke Hečera na 12, 13 razlike za njih...", kazao je Novica odmah po dolasku sa doping kontrole.

Crno-beli su gubili tokom celog meča protiv crveno-belih, ali je pogodak Veličkovića bio dovoljan za veliko slavlje u devetom kolu nacionalnog šampionata (78:77).

"Opet smo ceo meč bili 'gore-dole, gore-dole', ali uspeli smo da se vratimo. Ključ je u stvari u onome što ja njima stalno pričam. Protiv Zvezde ne smeš da imaš 'praznih' minuta, ni na jednom kraju terena, a pogotovo u odbrani. Mora konstantno 'ful kontakt' i bez opuštanja. Ipak, najvažnije je da smo na kraju pobedili i idemo dalje. Taj poslednji šut nikada ne možeš da znaš da li ćeš da pogodiš – izbacio sam popularnu 'pogačicu', ali sam se sve plašio da nije isteklo vreme – pošto bi mi bio baš bedak što sam otrčao i slavio onako, a da je vreme isteklo. Isto bih reagovao i da je bilo ko drugi pogodio, isto bih slavio... Najvažnije da smo mi pokazali da možemo sa svima da igramo. Okrećemo se nastavku sezone i želimo da spremni dočekamo polufinale i finale, zaključio je Veličković.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.