Novi trofej za Benfiku, Luizao najtrofejniji u istoriji kluba!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2017, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trofej za Benfiku, Luizao najtrofejniji u istoriji kluba!

Super kup Portugalije pripada Benfiki koja je danas uspela da pobedi Gimaraeš.

U okviru Super kupa Portugalije, ekipa Benfike je uspela da savlada Gimaraeš na stadionu "Da Luž" u Lisabonu rezultatom 3:1 (2:1).

Ekipa za koju je čitavih 90 minuta odigrao Ljuba Fejsa je bila nešto bolji rival i zasluženo je slavila, ali daleko od toga da Gimaraeš nije imao prilika za gol.

Najbolju je svakako propustio Hurtado kada je sa samo dva metra promašio prazan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gol, bila je to veoma nespretna reakcija ovog fudbalera koju ste mogli da vidite OVDE.

Žonas je doveo Benfiku u prednost, Haris Seferović je povisio na 2:0 već u 11. minutu, a gosti su se vratili u 43. minutu golom Rafinje.

Ipak, dileme oko pobednika otklonio je Himenez u 83. minutu, bila je to kazna za Hurtada koji je promašio nemoguće 15 minuta pre toga.

U timu nije bilo Andrije Živkovića.

Da dodamo za kraj još jednu informaciju, štoper Benfike Luizao je postao najtrofejniji fudbaler ovog tima ikada sa 20 osvojenih trofeja. Šest puta je osvajao ligu, kup 3 puta, 7 puta Liga kup i 4 puta Super kup.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fejsa osvojio 11. trofej sa Benfikom

Izvor: B92, 06.Avg.2017

Fudbaleri Benfike osvojili su novi trofej, 82, u istoriji, trijumfom u Superkupu Portugala...Lisabonski "orlovi" su na premijeri sezone nadigrali Vitoriju Gimaraeš sa 3:1 (2:1)...Izgledalo je da je šampion meč rešio već u prvih desetak minuta jer su Žonas i Haris Seferović doneli 2:0 u 11. minutu...Ipak,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.