Novi problem za Zvezdu, biće dodatno oslabljena u revanšu

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2017, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi problem za Zvezdu, biće dodatno oslabljena u revanšu

Trener Milojević moraće da traži novu alternativu.

Povreda Branka Jovičića dovela je do pomeranja Damijana Le Taleka sa pozicije štopera u vezni red, ali u revanšu ni takva alternativa neće biti moguća.

Naime, francuski internacionalac je večeras zaradio treći žuti karton i prema pravilima UEFA neće moći da nastupi u revanšu na ''Rajku Mitiću'' za sedam dana.

Neizvesno je da li će se i levi bek Milan Rodić do tada oporaviti od povrede, večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ni on nije mogao da nastupi.

Prema tome, šansu da zaigraju u revanšu, ali i veliku odgovornost pred svojim navijačima mogu da očekuju i mladi Uroš Račić i Marko Gobeljić, a možda potencijalno rešenje bude i iskusni Nenad Milijaš?

Mnogo opcija za razmišljanje imaće Vladan Milojević do revanša. Koja je najoptimalnija u datoj situaciji?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.