Novi napad Liverpula na Pedra!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi napad Liverpula na Pedra!

Pedro bi mogao da bude novo pojačanje Liverpula pošto je Uprava kluba ponovo odlučila da se potrudi da ga dovede.

Rahim Sterling još uvek nije otišao iz kluba, ali se takav scenario očekuje do septembra pošto je bilo dosta problema na relaciji Sterling - Uprava.

Zamena mu se traži, a mediji u Liverpulu su došli do informacije da je Liverpul ponovo zainteresovan za fudbalera Barselone, Pedra.

Redsi su želeli ovog fudbalera i tokom januara, govorilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se i pred kraj sezone da je Pedro nezadovoljan svojim statusom i da želi da promeni sredinu, ali je sve to kasnije demantovano od strane Barselone.

Sada se sprema ponuda od strane Liverpula za Pedra koji je potpisao novi ugovor sa Barselonom do 2019. godine, ali to ne mora da znači da se transfer neće dogoditi.

Setimo se samo Luisa Suareza koji je potpisao ugovor sa Liverpulom u decembru 2013. godine, a prošlog leta je napustio taj klub otišavši u Barselonu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.