Novi Grizmanov šou, Atletiko zgromio Elće! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2015, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Grizmanov šou, Atletiko "zgromio" Elće! (video)

Atletiko Madrid je sve bliži da se nađe na trećoj poziciji na kraju ovog šampionata pošto je danas rutinskom igrom savladao Elće rezultatom 3:0.

Antoan Grizman je čovek koji igra u neverovatnoj formi u španskoj Primeri. Peta utakmica u nizu na kojoj postiže gol, ukupno osmi u tom periodu, a u tih osam golova nalaze se i dva koja je postigao danas u meču sa Elćeom.

Trebalo je ekipi Atletiko Madrida da se konsoliduje nakon ispadanja iz Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od Real Madrida u sredu, pa su proradili tek u drugom delu igre.

Igrao se 55. minut kada je nakon jednog šuta igrača Atletiko Madrida na loptu naleteo Antoan Grizman, izvio se koliko je imao snage i pogodio za 1:0.

Samo osam minuta bilo je potrebno ekipi Dijega Simeonea da povisi rezultat na 2:0.

Raul Garsija je primio loptu nakon izvedenog auta, povukao u sredinu, opalio po njoj i savladao golmana Titona koji je ovog puta bio nemoćan - 2:0 za Atletiko Madrid.

Konačan rezultat na ovom meču postavlja Antoan Grizman koji se odlično snašao nakon gužve u šesnaestercu i asistencije koju mu je uputio Saul Nigez.

Golove pogledajte OVDE.

Atletiko se nakon ovog meča "zacementirao" na trećoj poziciji Primere sa sedam bodova više od Valensije, ali i uz utakmicu više.

Elće ima 34 boda i ima 6 bodova više do ekipe koja se u ovom trenutku nalazi u zoni ispadanja.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.