Nove spekulacije - Argentinac menja Rodžersa?

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2015, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove spekulacije - Argentinac menja Rodžersa?

Francuski mediji pišu da bi na klupu Liverpula naredne sezone mogao da sedne Argentinac.

Liverpul nije ona ekipa od prošle sezone kada se borila za titulu Premijer lige, a mnogi kao razlog za to vide nešto slabiji rad Brendana Rodžersa.

Navijači su posedno nezadovoljni zbog slabo odrađenog prelaznog roka, Luis Suarez koji je bio najbolji igrač prošlogodišnjeg izdanja Premijer lige je otišao u Barselonu, a adekvatne zamene nije bilo.

Upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je to razlog zašto mediji pišu da Liverpul traži novog menadžera, a Francuzi su jutros pisali o tome da je Marselo Bijelsa, sadašnji trener Marseja, kandidat za to mesto.

Bijelsa će najverovatnije otići sa klupe Marseja pošto mu baš i ne ide tamo u poslednjih nekoliko meseci. Iako je imao sjajan start šampionata i iako je držao lidersku poziciju, sada bi mogao da dobije otkaz zbog sve slabijih rezultata.

Kao zamenu za njega na klupi Marseja pominje se Andre Viljaš Boaš, ali kao što smo naveli u naslovu, radi se samo o spekulacijama francuskih medija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.