Novak lako do četvrtfinala Majamija

Izvor: B92, Beta, 31.Mar.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak lako do četvrtfinala Majamija

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Majamiju pobedom nad Čehom Tomašom Berdihom u dva seta - 6:3, 6:2.

Meč je trajao 71 minut, a Novak je potvrdio da ponovo ulazi formu sa početka i kraja prošle godine. Naredni protivnik najboljeg srpskog tenisera biće Žo Vilfred Conga koji je u francuskom duelu savladao Žila Simona sa 6:7, 6:3, 6:2.

Bio je ovo drugi meč >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Đokovića i Berdiha i druga pobeda Beograđanina. Đoković je kontrolisao meč protiv Berdiha od početka do kraja i neočekivano lako došao do novog četvrtfinala Mastersa.

U prvom setu srpski teniser bio je posebno ubedljiv. Nije dopustio nijednu brejk priliku protivniku, a na drugoj strani je uspeo da napravi dva brejka iz šest prilika. Epilog je bilo lakih 6:3 i 1:0 u setovima.

Jedini pad u igri Đoković je imao u trećem gemu drugog seta kada je sa nekoliko neiznuđenih grešaka dopustio Berdihu da prvu brejk loptu pretvori u gem i povede sa 2:1. Ipak, Novak se brzo skoncentrisao, dobio narednih pet gemova (dva brejka) i u velikom stilu se plasirao među osam najboljih.

Novak je turnir u Majamiju osvojio 2007. godine pobedom nad Giljermom Kanjasom, a prošle godine ispao je već na početku od Kevina Andersona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Novaka Đokovića

Izvor: RTS, 31.Mar.2009

Najbolji srpski tenser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale masters turnira u Majamiju, pošto je u meču osmine finala pobedio Tomaša Berdiha iz Češke rezultatom 6:3, 6:2. Protivnik Novaka Đokovića u četvrtini finala biće Francuz Žo Vilfrid Tsonga. ..Za ulazak u polufinale Đoković će...

Nastavak na RTS...

Đoković u četvrtfinalu Majamija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2009

MAJAMI - Najbolji srpski teniser Novak Đoković danas se plasirao u četvrtfinale turira u Majamiju pošto je pobedio Čeha Tomaša Berdiha sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2...Đokoviću, trećem nosiocu u Majamiju, turniru koji je osvojio 2007. godine, za pobedu je bilo potrebno sat i 12 minuta igre...Naredni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Đoković u četvrtfinalu, Troicki ispao

Izvor: Radio 021, 01.Apr.2009, 09:47

Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale turnira u Majamiju, pobedom nad Čehom Tomasom Berdihom u dva seta - 6:3, 6:2. Njegov naredni protivnik biće Francuz Žo Vilfred Conga koji je savladao Žila Simona sa 2:1 u setovima.

Nastavak na Radio 021...

Đoković: Conga ima blagu prednost

Izvor: Mondo, 01.Apr.2009

'Izgubio sam četiri u nizu protiv njega, tako da on ima blagu prednost ovde. Ali, svi mečevi su bili neizvesni. Biće to veliki izazov za mene', rekao je (3) Đoković posle pobede u osmini finala turnira koji je osvojio 2007. godine, nad Čehom Tomašom Berdihom.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.