Novak duelom sa Edmundom počinje novi pohod u Majamiju

Izvor: RTS, 25.Mar.2016, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak duelom sa Edmundom počinje novi pohod u Majamiju

Svetski broj 1 i petostruki šampion Majamija Novak Đoković u duelu sa Britancem Kajlom Edmundom u drugom kolu počinje pohod ka novom trofeju turnira u Majamiju. Meč počinje jedan sat posle ponoći po našem vremenu i možete ga pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

Najbolji teniser sveta i prvi nosilac turnira Novak Đoković bio je slobodan u prvom kolu, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Kajl Edmund savladao Jiržija Veselog iz Češke sa 2:1 u setovima. 
Đoković i Edmund do sada nisu odmeravali snage na terenu, a naš šampion se smatra favoritom u odnosu na Britanca, koji na listi zauzima 87. poziciju.
Srpski šampion kreće u pohod odbrane prošlogodišnje titule, ali i ka ispisivanju novih stranica istorije svetskog tenisa postavljanjem novih rekorda. Novak Đoković je bio šampion Majamija 2007, 2011, 2012, 2014. i 2015. godine, a ako odbrani titulu, biće to njegov 28. masters trofej, čime će oboriti novi rekord.
Meč počinje jedan sat posle ponoći po našem vremenu i možete ga pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Nisam nepobediv

Izvor: Danas, 25.Mar.2016

Beograd - Petostruki osvajač mastersa u Majamiju Novak Đoković pre prvog meča, koji je igrao kasno sinoć sa Britancem Kajlom Edmundom,rekao je da nije nepobediv...- Ne osećam se kao Supermen, iako volim Supermena. Ne smatram se nepobedivim, iako su iza mene možda najboljih 15-20 meseci u karijeri...

Nastavak na Danas...

Souza na Novaka, Japanac izbacio Lopesa

Izvor: B92, 26.Mar.2016, 01:30

Portugalski teniser Žoao Souza savladao je Vaseka Pospišila posle preokreta u drugom kolu Mastersa u Majamiju i sada ide na Novaka Đokovića. Trenutno 38. igrač planete će u trećoj rundi igrati sa najboljim teniserom današnjice koji je eliminisao Kajla Edmunda iz Velike Britanije.

Nastavak na B92...

Kad Đoković hvata lopticu džepom...

Izvor: B92, 26.Mar.2016

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rešio je da zabavi publiku na meču sa Kajlom Edmundom u drugom kolu Mastersa u Majamiju...Već u trećem gemu prvog seta Đoković je loše servirao, rival mu je vratio visoku lopticu, a on je raširio džep i sačekao da upadne...Srpski teniser slavio je protiv...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.