Noa je uspešno operisan

Izvor: MVP.rs, 29.Apr.2017, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noa je uspešno operisan

Francuski košarkaš je imao zahvat na ramenu.

Žoakim Noa (32, 211) već nekoliko sezona unazad ima velike probleme sa povredama, a svoju prvu godinu u dresu Njujorka je završio ranije zbog povrede i operacije kolena. Nakon operacije, Noa je je zbog kršenja anti doping pravila Lige suspendovan na 20 utakmica. Francuski košarkaš je na jednom od testiranja bio pozitivan na supstancu koja je od strane Lige zabranjena. U pitanju su određeni suplementi, a iskusni košarkaš, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << prema pisanju američkih medija, nije znao da su oni zabranjeni.

Nakon toga je ustanovljeno da iskusni centar mora na još jednu operaciju, ovoga puta u pitanju je bilo desno rame. Zahvat je uspešno obavljen u Njujorku. Prema nekim najavama, Nou očekuje pauza od šest meseci. Takođe, centar Niksa mora da odradi još 10 mečeva suspenzije, što znači da će sigurno propustiti bar prvih 10 utakmica naredne sezone.

Noa ima garantovani ugovor i za naredne tri sezone u kojima će zaraditi nešto manje od 56 miliona dolara. Njegovim odsustvom bi najviše trebalo da profitira Vili Ernangomez.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.