Njukasl dovodi pojačanje iz Primere

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2017, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njukasl dovodi pojačanje iz Primere

Rafa Benitez je rešio da pazari u domovini.

Njukasl junajted je uspeo da obezbedi ekspresni povratak u Premijer ligu, nakon što su pre godinu dana završili u Čempionšipu.

Benizte je ispunio obećanje, ostao je u klubu i na "Sent Džejms Park" vratio najbolji fudbal u Engleskoj.

On je nakon završene sezone potvrdio da će ostati na klupu "Svraka" i naredne sezone, a dobio je i pozamašan budžet da ojača ekipu po svom ukusu.

Za sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je otkupljen samo ugovor Kristijana Atsua, koji je minulu sezonu i proveo u Njukaslu na pozajmici iz Čelsija, a nazire se i druga letnja kupovina Njukasla.

Naime, na pragu klub je defanzivac Eibara Florijan Ležen.

Ovaj bivši fudbaler Viljareala, na kratko i Mančester sitija, odličan je bio u redovima Eibara u sezoni za nama, a skrenuo je pažnju i Rome, Totenhema i Arsenala.

Ipak, "Svrake" su bile najbrže, za njegove usluge će platiti oko devet miliona evra, a očekuje se da se uskoro dogovore i sa samim fudbalerom.

Ležen ima 26 godina, visok je 190 cm i nastupa na poziciji centralnog defanzivca.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STIŽE POJAČANJE IZ PRIMERE: Benitez u Njukasl dovodi ZEMLJAKA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2017

Klub se vratio u Premijer ligu...Njukasl junajted uspeo je da obezbedi povratak u Premijer ligu, nakon što su prošle godine završili u Čempionšipu. Rafael Benitez je ispunio obećanje i ostao je klubu i na "Sent Džejms Park" vratio najbolji fudbal u Engleskoj...LUDILO: Mančester je ponudio STRAVIČNU...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.