Niti sam ja za Real, niti je Real za mene

Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2016, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niti sam ja za Real, niti je Real za mene

"Moramo što pre da pobedimo", poručio trener Mančester Sitija

Informacija koju je juče plasirao biograf Pepa Gvardiola i njegov dobar prjatelj da je Real Madrid bio zainteresovan za usluge jednog od najboljih stručnjaka na svetu došla je danas i do samog Gvardiole. On je danas na konferenciji za štampu između ostalog kratko ali jasno govorio o tom slučaju.

"Ponoviću po ko zna koji put - ja sam vojnik Barselone! Niti bi Realu odgovarao trener >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poput mene, niti bih ja odgovarao tom klubu", poručio je Pep engleskim novinarima, pre nego što je počeo da govori o uobičajenim, takoreći svakodnevnim stvarima.

Kompani?

"Nije otpisan. Računamo na njega. Ima ugovor i igraće. Jedini razlog što je izašao na poluvremenu meča sa Junjatedom jeste što je bio umoran. Iscrpljen je od čestih povreda".

Dugačak niz bez pobede?

"Moramo što pre da pobedimo. Iz tog razloga sutrašnja utakmica protiv Vest Bromviča je najvažnija".

Glavni problemi u ekipi?

"U duelu sa Mančesterom to je bio završni pas. Nije ga bilo, zato nije bilo ni šansi za nas. Primamo mnogo golova".

Toni Pjulis?

"Pratio sam, radio je sjajno u Stouku. Bilo je gotovo nemoguće pobediti ga. Biće teško i sutra", zaključio je Gvardiola.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.