Nisam hteo u Barsu

Izvor: Mondo, 27.Sep.2016, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisam hteo u Barsu"

Francuz objasnio da su Katalonci hteli da ga angažuju ovog leta, ali da je on odlučio da iz Sevilje ipak pređe u Atletiko

Foto: Guliver/Getty images/Mirco Lazzari gp

  Kevin Gameiro bio je na meti Barselone na kraju prošle sezone, ali za razliku od većine igrača koji ne bi razmišljali ni tren, odbio je ponudu Katalonaca.

On je odlučio da je za njega mnogo bolji izbor Atletiko Madrid.

"Postojala je mogućnost da pređem u Barselonu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali meni je u glavi bilo jasno da želim da idem u Atletiko. U Barsi bih se teško izborio za minutažu pored Mesija, Nejmara i Suareza, a i verujem da sam više igrač za Atletiko", rekao je Gameiro za radio "Kadena Kope".

Interesantno je da je prihvatio ponudu sa Visente Kalderona, iako nije bio prva opcija Dijega Simeonea.

"El Čolo me je pozvao telefonom i rekao mi je da hoće Dijega Kostu, ali da je to jako teško, kao i da sam ja druga opcija. Sada sam u Madridu i to je najvažnije", rekao je Gameiro.

Atletiko je neporažen ove sezone i trenutno treći na tabeli Primere, sa dva boda manje od lidera Real Madrida.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Gameiro nije htio da bude rezerva Barseloninom triju

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2016

Francuski fudbaler Kevin Gameiro rekao je danas da je izabrao prelazak u Atletiko Madrid, iako je imao ponudu Barselone...Gameiro je u avgustu prešao u Madrid iz Sevilje za 32 miliona, nakon što je odbio da u katalonskom velikanu bude rezerva neprikosnovenom triju Mesi-Nejmar-Suarez..."Postojala je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.