Ninković odbrio da se vrati među Orlove

Izvor: B92, 04.Dec.2016, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ninković odbrio da se vrati među 'Orlove'

Srpski fudbaler Miloš Ninković, koji trenutno nastupa za Sidnej, otkrio je da je odbio poziv da se vrati u reprezentaciju u novembru.

Postojala je mogućnost da se nekadašnji fudbaler Čukaričkog, kijevskog Dinama, Evijana i Crvene zvezde vrati u nacionalni tim, ali je on odlučio da odbije poziv.

"Razgovarao sam sa nekim ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije, ali nisam sa selektorom Slavoljubom Muslinom. Kao što sam mnogo puta rekao do sada, čak i kada sam nastupao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Srbiji, za mene je igranje za reprezentaciju završeno. Sada igram u Australiji i nije lako da se odazovem pozivu za nacionalni tim tokom sezone", rekao je Ninković.

Popularni Nine, koji je 28 puta nosio dres ‘Orlova’, igra sjajno za Sidnej – od jula 2015. odigrao je 33. utakmice i postigao 8 golova.

"Ta priča je za mene gotova. Imam 31 godinu, igrao sam na Svetskom prvenstvu, nastupio mnogo puta za nacionalni tim i mislim da je vreme da u Srbiji igraju neki mlađi igrači od mene. I dalje sam u Australiji, pa nije moguće da prihvatim da se nađem među ‘Orlovima’. Bio bi mi potreban jedan dan da doputujem u Srbiju, a onda četiri-pet dana da se oporavim od puta. Volim svoju zemlju i veoma je važno igrati za reprezentaciju. Više puta sam ponovio, igrao sam mnogo puta, a i sada kada pružaju dobre partije ja nisam previše star, ali sam mnogo daleko od Srbije i Evrope".

Njegov tim je trenutno na prvoj poziciji sa 23 boda, šest više od prvog pratioca Melburn sitija.

"I dalje sam pod ugovorom, volim ovaj klub, ljude i navijače. Grad je prelep, ali sada ne razmišljam o budućnosti jer imamo veoma važne utakmice. Želim da se fokusiram na teren i pokušam da pomognem svojim saigračima da osvoje titulu", zaključio je Ninković.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.