Ninković: Kao da nemamo prednost

Izvor: B92, 23.Apr.2014, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ninković: Kao da nemamo prednost

Iskusni vezista Crvene zvezde Miloš Ninković istakao je da će tim u "večiti" derbi ući sa stavom kao da nema šest bodova više od Partizana.

Zahvaljujući pobedi Napretka nad crno-belima u utorak, Zvezda pet kola pre kraja, a uoči meča u Humskoj, ima veliku prednost nad "večitim" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rivalom.

"Moramo da uđemo koncentrisano u utakmicu, kao da nemamo prednost, jer samo tako možemo do pobede koju svi mnogo želimo. Dok ne otklonimo i teoretsku mogućnost oko prvaka, nećemo se opuštati", istakao je Ninković.

Bivši reprezentativac Srbije ne krije da se raduje okršaju sa večitim rivalom.

"Derbi je praznik našeg fudbala, najveća utakmica u Srbiji i svakom igraču je čast da bude deo takve predstave. Prošle godine kada sam dolazio dva najveća motiva bili su mi osvajanje titule i igranje derbija. Za igrače iz naše zemlje to je najveći izazov i ako niste deo spektakla kakav je derbi, kao da niste ni igrali fudbal. To jednostavno rečima ne može da se opiše. Radujem se i punim tribinama, jer volim da igram u takvoj atmosferi. Uvek sam za to da se susretnemo sa najtežim protivnikom pred punim stadionom, nego sa slabijim sa malo publike", rekao je vezista crveno-belih.

Zvezda je pred početak prolećnog dela sezone zaostajala bod za aktuelnim šampionom, ali je posle serije od 15 uzastopnih pobeda na korak od prve titule posle šest sušnih godina.

"Sada smo još za korak bliži cilju, ali daleko od toga da je bilo šta gotovo. Ostalo je još pet susreta do kraja, od toga smo gosti na tri i imamo derbi koji se igra na stadionu komšija. U našim glavama se ništa ne menja, da li je razlika tri ili šest ili jedan bod, mi i dalje mislimo samo na prvog narednog protivnika i na način kako da stignemo do još jedne pobede", zaključio je Ninković.

"Večiti" derbi, 146. ligaški, na program je u subotu na stadionu Partizana od 19 časova.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ninković: Kao da nemamo prednost

Izvor: B92, 23.Apr.2014

Iskusni vezista Crvene zvezde Miloš Ninković istakao je da će tim u "večiti" derbi ući sa stavom kao da nema šest bodova više od Partizana...Zahvaljujući pobedi Napretka nad crno-belima u utorak, Zvezda pet kola pre kraja, a uoči meča u Humskoj, ima veliku prednost nad "večitim" rivalom..."Moramo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.