Nikolić: Rad zaslužuje opstanak

Izvor: B92, 29.Nov.2013, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Rad zaslužuje opstanak

Pomoćni trener Rada Slađan Nikolić rekao je da njegovi fudbaleri žele da osvoje što više bodova do kraja jesenjeg dela prvenstva kako bi lakše izborili opstanak

"Nadam se da ćemo smoći snage da dokažemo da smo tim koji sigurno vredi i koji zaslužuje da igra u Super ligi. Nadam se da ćemo u predstojeće dve utakmice uzeti što više bodova da bi nam u prolećnom delu sezone, uz par pojačanja, bilo lakše da opstanemo", rekao je Nikolić.

Rad će u nedelju od 13 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dočekati Voždovac u 14. kolu Jelen Superlige Srbije.

"Građevinari" protiv Voždovca neće moći da računaju na kapitena Uroša Vitasa, koji zbog povrede neće igrati do kraja polusezone.

"Čeka nas teška utakmica, i zbog terena i zbog protivnika. Igrači Voždovca su iskusni, a mi smo u rezultatskoj krizi posle dva poraza. Ali, imamo snage, motiva i želje, jer smo u situaciji gde nam je svaki bod bitan", kazao je Slađan Nikolić.

Mladi napadač Rada, 17-godišnji Nemanja Mihajlović, rekao je da njegova ekipa zaslužuje da opstane u ligi.

"Treba nam što više bodova kako bismo u prolećnom delu lakše izborili opstanak u ligi. To zaslužujemo po kvalitetu. Biće teško protiv Voždovca, daćemo sve od sebe da osvojimo sva tri boda. Mlada smo ekipa, Voždovac je iskusniji, ali svako ima svoje slabosti", kazao je Mihajlović.

Rad je posle 13 utakmica poslednji na tabeli sa 10 bodova, dok je Voždovac na 12. poziciji sa tri boda više.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: "Rad će dokazati da zaslužuje opstanak"

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2013

Pomoćni trener Rada Sladjan Nikolić rekao je danas da njegovi fudbaleri žele da osvoje što više bodova do kraja jesenjeg dela prvenstva kako bi lakše izborili opstanak u Super ligi.

Nastavak na Sportske.net...

Nikolić: Hoćemo da dokažemo da zaslužujemo opstanak (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 29.Nov.2013

Fudbaleri Rada uoči utakmice 14. kola Jelen Superlige, protiv Voždovca, nalaze se na poslednjem mestu na tabeli i imaju samo deset bodova, a pomoćni trener Slađan Nikolić nada se novim bodovima.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.