Nikolić: Nema predaje ni protiv Bešiktaša, Partizan se bori do kraja

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Nema predaje ni protiv Bešiktaša, Partizan se bori do kraja

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je Bešiktaš atraktivan rival, ali da se nada da će crno-beli i u Lige Evrope nastaviti seriju dobrih rezultata.

"Posle Totenhema, dolazi nam još jedan odličan tim. Imaju kvalitet da igraju Ligu šampiona, što su pokazali protiv Arsenala u kvalifikacijama, ali i turskom prvenstvu gde se nalaze na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prvom mestu. Ipak, imamo jasan cilj i ne predajemo se protiv bilo koga. Daćemo sve od sebe, čak i ići preko granice gornjih mogućnosti", rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

On je dodao da njegova ekipa dočekuje turski tim puna samopouzdanja, pogotovo posle pobede nad Crvenom zvezdom (1:0) u večitom derbiju.

"Težićemo da odigramo još jedan dobar meč, želimo da serija potraje što je duže moguće i borićemo se za pobedu do poslednjeg sekunda utakmice", poručio je Nikolić.

Nikolić je istakao da crno-beli ove sezone prave "vanredno dobre rezultate" i pozvao navijače da ispune stadion i pruže veliku podršku.

Trener Partizana nije želeo da dodatno opterećuje tim, iako će ovaj meč odrediti ambicije kluba u grupnoj fazi Lige Evrope.

"Na sredini smo takmičenja u grupi, najteži mogući protivnik i ovaj meč određuje dalje ambicije. Želim da rasteretim ekipu, jer smo plasmanom u grupnu fazu ostvarili cilj. Ovo su utakmice za uživanje", rekao je Nikolić i dodao da je odsustvo Miroslava Vulićevića zbog povrede kolena veliki hendikep za tim.

Nikolić je priznao da bi mu bilo drago da nadigra kolegu na klupi Beškiktaša i bivšeg selektora Hrvatske Slavena Bilića, ali i naveo, da je beležio i slađe pobede u karijeri.

Fudbaler Partizana Andrija Živković rekao je da Bešiktaš ima kvalitetan tim, ali da se nada pobedi.

"Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu i nadam se da ćemo dobiti meč. Bešiktaš ima velika fudbalska imena i daćemo sve od sebe da zabeležimo pobedu", rekao je Živković.

Utakmica 3. kola C grupe Lige Evrope Partizan - Bešiktaš igra se u četvrtak od 21.05 sati na stadionu u Humskoj.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan protiv Bešiktaša želi pobedu u Ligi Evrope

Izvor: Press, 23.Okt.2014

Fudbaleri Partizana dočekuju danas ekipu Bešiktaša u utakmici Lige Evrope, a trener Marko Nikolić veruje da crno-beli mogu do pobede nad kvalitetnim protivnikom iz Istanbula. . "Posle Totenhema, dolazi nam još jedan odličan...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.