Ni Bajer, ni Arsenal, ni Liverpul: Hese je na pragu Pari Sen Žermena!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2016, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni Bajer, ni Arsenal, ni Liverpul: Hese je na pragu Pari Sen Žermena!

Unaj Emeri zabacio udicu, izgleda da je Španac zagrizao...

Budućnost Hesea Rodrigeza ovih dana sve je više van Madrida, pa čak i same Španije. Veliko interesovanje pokazao je Bajer Leverkuzen, Arsenal konstantno gleda iz prikrajka, dok u Liverpulu još razmišljaju da li da se bace na posao oko mogućeg angažmana. Dok ostali razmišljaju, novi trener Pari Sen Žermena Unaj Emeri bacio se na posao i već razgovarao sa čelnicima Reala!

To se, kako saznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Marka iz izvora bliskih Kraljevskom klubu, desilo neposredno pre meča koji su PSŽ i Real odigrali na pripremama u Sjedinjenim Američkim Državama. Emeri je sedeo u društvu Heseovog agenta Hinesa Karvahala i Hozea Anhela Sančeza, generalnog direktora Reala, sa kojima je razgovarao oko visine obeštećenja i pre svega želje madridskog giganta da pusti mladog krilnog napadača.

PRATITE DEŠAVANJA NA TRANSFER PIJACI

Hese je, inače, Emerijeva stara želja, još iz vremena kada je vodio Sevilju. Ali, tada nije uspeo da ga angažuje, dok su sada stvari znatno drugačije. PSŽ bi Heseu mogao da ponudi jak ugovor, minute na terenu i rad sa jednim od najpriznatijih trenera na Starom kontinentu. Ipak, i Real se mnogo pita.

S obzirom da Hese predstavlja budućnost kluba, u Realu nisu još sigurni koliko bi pametno bilo da prodaju dete kluba. Ali, izgleda da je Španac rešio da promeni sredinu, bar kako piše Marka.

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.