Neverovatan početak Primere: Poništen gol golmana, dva crvena i slavlje Malage

Izvor: Blic, 23.Avg.2014, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatan početak Primere: Poništen gol golmana, dva crvena i slavlje Malage

Ako je suditi po početku Primere, čeka nas više nego uzbudljiva sezona: Fudbaleri Malage savladali su Atletik Bilbao sa 1:0, uz promašen penal i dva isključena igrača, dok je u samom finišu poništen gol golmanu Baskijaca Gorki Iraizozu.

Bilbao nije "trebalo" izgubi, jer je protiv Malage na poslednjih osam mečeva imao šest pobeda i dva remija, a kada je prethodna dva puta otvarao sezonu u gostima uspevao je da trijumfuje.

Uzbudljiva utakmica u Andaluziji prekinula >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je i ovaj niz, uz neverovatanu završnicu.

Odlučujući momenat odigrao se u 35. minutu kada je golman Bilbaoa Iraizoz u svom kaznenom prostoru oborio Santa Kruza i skrivio penal, ali je i dobro prošao pošto je dobio samo žuti karton. Luis Alberto je izveo najstrožu kaznu, golman gostiju mu je pročitao nameru da gađa donji levi ugao i na njegovu žalost odbio loptu pravo do ofanzivnog veziste Malage koji je postigao gol za pobedu.

Domaći tim je u samom finišu ostao sa devetoricom, jer su Duda u 88, a ubrzo i Antunes pocrveneli posle preoštrih faulova, da bi u petom minutu sudijske nadoknade Bilbao došao do neverovatnog pogotka.

Prilikom prekida sa desne strane golman Baskijaca Iraizoz je otišao u protivnički kazneni prostor, bio najviši u skoku i sjajnim udarcem glavom matirao kolegu Kamenog, ali je glavni sudija meča Antonio Mateu Lahoz na asistenciju pomoćnika zbog ofsajda poništio gol za izjednačenje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠPANIJA: Uzbudljiva uvertira i poništen gol golman

Izvor: Mondo, 23.Avg.2014

Malaga pobedila Atletik Bilbao u prvom meču španske Primere. Utakmica će se pamtiti po poništenom golu čuvara mreže baskijskog tima...Foto: Guliver/Getty images/Stuart Franklin..Ako se po jutru dan poznaje, u Španiji nas čeka luda, luda sezona... Prva utakmica u Primeri za sezonu 2014/2015 bila...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.