Neustrašivi Đukić preti Kataloncima: Možemo svakog da dobijemo, pa i Barselonu!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Dec.2014, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neustrašivi Đukić preti Kataloncima: Možemo svakog da dobijemo, pa i Barselonu!

“Trener ili igrač koji ne sanja da može da pobedi Barselonu ne bi trebalo da izađe na teren”, istakao je srpski stručnjak

Đuka se ne plaši ni Barse! Miroslav Đukić uoči meča između njegove Kordobe i Barselone poručio je da je njegov tim u stanju da se nadigrava sa svakih klubom u Primeri, pa makar to bio i katalonski gigant. Predaje, svakako, neće biti!

Ekipa sa juga Pirineja značajno je popravila formu i u prethodnih pet kola Primere pretrpela >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je samo jedan poraz. Dva minula meča prošla su sjajno, Kordoba je osvojila četiri boda i beg iz opasne zone sada je nadomak ruke. No, u 16. kolu čeka je najteži mogući zadatak i gostovanje na Kamp Nou (subota, 16 časova) gde gosti teško uzimaju bodove.

Ipak, Miroslav Đukić veruje u svoju ekipu i ističe da ona može sa svakim da se nadmeće.

“Pokazali smo da možemo da igramo protiv svakog tima u ligi i ovo je pravi test da vidimo da li smo napredovali. Barselona je snažan tim, ali pokušaćemo da ih ugrozimo iz kontranapada. Trener ili igrač koji ne sanja da može da pobedi Barselonu ne bi trebalo da izađe na teren”, rekao je Ðukić na konferenciji za medije.

Strateg Kordobe pokazao je da ne preza od evropskog i svetskog giganta, a videćemo hoće li njegovi igrači imati dovoljno znanja i sreće da se nose sa Leom Mesijem, Luisom Suarezom, Nejmarom i ostalim superzvezdama Barse.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.