Nestvarno poluvreme Marka Simonovića! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestvarno poluvreme Marka Simonovića! (VIDEO)

Iskusni reprezentativac pokrenuo crveno-bele sa "mrtve tačke" u Istanbulu i ako ovako nastavi na dobrom je putu da izraste heroja večerašnje utakmice

Crvena zvezda se vratila u igru u dvorani Abdi Ipekči zahvaljujući fantastičnom Marku Simonoviću, koji je u igru ušao u petom minutu utakmice pri rezultatu 12:3, a onda u narednih 15 minuta ostvario izuzetan učinak od 15 poena, tri skoka ijedne asistencije.

Ali ne oslikava samo košgeterski učinak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igru iskusnog srpskog reprezentativca, već je bila presudna energija koju je uneo u redove svog tima i pokrenuo ga praktično sa mrtve tačke. Ako ovako nastavi na dobrom je putu da izraste heroja večerašnje utakmice.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.