Neslavan kik-boks debi Miličića: Umorio sam se kao u kafani! (FOTO)

Izvor: 24sata, 19.Dec.2014, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neslavan kik-boks debi Miličića: Umorio sam se kao u kafani! (FOTO)

Kik-boks debi Darka Miličića nije trijumfalno protekao, jer je nekadašnji košarkaš u drugoj rundi morao da odustane od borbe zbog povrede noge, dok su se titulom svetskog i evropskog šampiona u Novom Sadu okitili srpski kik-bokseri Nenad Pagonis i Miljan Vidović.

Nekada snažni NBA centar je morao da preda prvi meč, pošto mu je već u prvoj rundi stradala potkolenica i nije mogao da nastavi borbu protiv Radovana Radojčina.

Izdržao je nepun minut u ringu | Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << A. Dimitrijević

Povreda je izgledala prilično opasno, imao je duboku rasekotinu na levoj nozi i iako je Miličić imao veliku želju da nastavi meč, izdržao je još nepun minut u ringu. Dobro je otvorio borbu, žestoko i već od prvih sekundi pokazao da u novi sport ulazi pripremljen.

Dobro je otvorio borbu | Foto: A. Dimitrijević

- Umorio sam se kao da sam bio u kafani, fizički bih mogao da nastavim, ali sudije to nisu savetovale - rekao je Miličić, koji mnogo radi na promociji kik-boksa.

Imao je veliku želju da nastavi meč | Foto: A. Dimitrijević

Nenad Pagonis postao je novi svetski šampion u disciplini lou-kik do 88,6 kilograma.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.