Nervozni Jović poslat u svlačionicu!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2015, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nervozni Jović poslat u svlačionicu!

Plejmejker Crvene zvezde Telekom Stefan Jović pobesneo je nakon tehničke greške koja mu je pokazana sredinom treće četvrtine, a trener Dejan Radonjić odlučio je da ga kazni i pošalje u svlačionicu.

Veliki motiv imao je Stefan Jović da zaigra protiv šampiona Evrope pa se i pored povrede večeras našao na parketu u susretu sa Real Madridom.

Čini se da je iz te velike želje proistekla i preterana nervoza zbog koje je Stefan Jović odmogao svom timu i naterao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dejana Radonjića da ga pošalje u svlačionicu.

Sredinom treće četvrtine Stefan Jović je napravio prekršaj i počeo da prigovara zbog čega mu je arbitar pokazao tehničku grešku.

Kada je krenuo ka klupi Jović je počeo da šutira reklame i flašice sa vodom zbog čega mu je Dejan Radonjić prstom pokazao da ide u svlačionicu.

U momentu kada mu je trener pokazao put ka svlačionici Stefan Jović je imao četiri lične greške što znači da je mogao da pomogne ekipi, ali je Radonjić procenio da mu nije potreban igrač koji će podizati tenziju u utakmici punoj žara.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Radonjić o incidentu sa Jovićem...

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2015, 00:03

"Kakav incident?! Pitate me zašto sam izbacio Jovića?"..Na pet poena razlike za Real Madrid Stefan Jović napravio je jedan nepromišljeni potez posle kog su gosti otišli na plus 10. On je napravio faul, zatim prigovarao sudiji, pa zaradio i tehničku. Nervozan je otišao na klupu, psovao i šutirao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.