Nemanja Matić posle titule sa Čelsijem: Mislio sam da je u pitanju san!

Izvor: Blic, 03.Maj.2015, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Matić posle titule sa Čelsijem: Mislio sam da je u pitanju san!

Nemanja Matić je sa Čelsijem u nedelju osvojio titulu u Premijer ligi, svoju prvu u ovom elitnom takmičenju, pa i ne čudi što je oduševljeno dočekao kraj susreta sa Kristal Palasom (1:0) kojim je ozvaničeno osvajanje trofeja od strane londonskih "plavaca".

"Ovo je jako poseban momenat za mene. Igrao sam u skoro svakoj utakmici, i jako sam srećan, što zbog kluba, što zbog navijača, što zbog mojih saigrača. Tri utakmice pre kraja - a mi smo šampioni", rekao je Matić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za BBC, dodajući:

"Bilo je važno da pobedimo u ovoj utakmici, jer je bolje da što pre završite posao, kada već imate priliku. Nisam mogao da verujem kakve scene vidim na terenu posle poslednjeg sudijinog zvidžuka, mislio sam da je u pitanju san. Kada vidite koliko dobrih timova igra u ovoj ligi, jasno vam je zašto smo ovoliko ponosni. Eto, zato mi igramo fudbal. Pokazali smo (i ovoga puta) naš pobednički mentalitet", zaključio je srpski reprezentativac.

Nemanja Matić je sa Čelsijem osvojio FA kup 2010. godine, a od povratka u ovaj tim, došao je do Liga kupa i titule, trofeja koje je osvojio u ovoj sezoni.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.